Selecteer een pagina
Moe moe moe van de reis. Paul kwam ons om 1 uur ‘s nachts ophalen om naar Schiphol te gaan, hij was keurig op tijd en nadat we de koffers in de  auto hadden gezet op weg. We waren best een beetje gespannen want hoewel we alle voorbereidingen hadden getroffen is het toch maar afwachten of alles in orde was. Dat bleek gelukkig zo te zijn! Nog even naar de wc op Schiphol en toen achteraan in de rij voor de controle van de handbagage. Dat duurde best lang mede omdat we maar 1 straat open was, opbeur einde ging de tweede poort open en toen was het zo gepiept. Dan het lange wachten, lange rijen bij de enige 2 open restaurantjes, eindelijk aan de beurt en wat gegeten en gedronken. Toen eindelijk boarden. Dat ging redelijk snel, de borden waren buiten dienst dus een dame kwam ons roepen, daar aangekomen bleek ook de scanner niet te werken en werden de nummers naar elkaar geroepen en konden we naar binnen. Hoewel we geen plaatsen hadden gereserveerd en daarmee 50euro hadden bespaard zaten we gewoon netjes naast elkaar op rij 23. Het werd al weer licht en de opkomende zon was mooi te zien vanuit het vliegtuig.