Selecteer een pagina

Vandaag is de eerste dag sinds lange tijd dat we elkaar niet live zien, FaceTime heet de vervanger. Vanochtend even toen ik vanwege de kou in de auto de training van Timon gadesloeg. Timon had nog even met de grote knullen van de volgende groep meegedaan, leuk om zo’n mennende te zien tussen die reuzen. Net toen hij klaar was belde Mies. FaceTime! Een koppie zonder irritant slangetje in de neus, daar worden we heel blij van. Er valt weer wat meer positiviteit te bespeuren en dat is heel fijn! Ook in het weer zit een omslag, na wekenlange regen en donkerte lost geleidelijk de bewolking op en wordt het lichter! Zo dus ook met Mies. Het weer trekt gelijke tred met het herstel. We zijn er nog niet, het is fris maar de zon breekt door!

Timon heeft een feestje in de middag in Gilze en ik combineer de rit met een bezoek aan pa en ma. Dat doet goed. We kletsen wat en zien Mathieu tweede worden in Vlaanderens mooiste. Ah, je bent bij je ouders en je eet daar ook, appt Mies, laat je maar even verwennen… Chinees zeker?🤪
Inderdaad lekker hoor! Timon appt, het loopt uit hier, kom maar wat later en na studio sport pik ik hem samen met Dion op. Vanochtend 2,5 uur getraind en vanmiddag nog een uur of drie gevoetbald in Gilze. Wat zal die slapen en om 21.30 gaan we naar boven knuffelen en kletsen nog wat en ik schrijf nog wat op het blog, einde weekend, het weekend van licht herstel want toch nog even wat moeten overgeven lees ik in de app. Maar dat hoeft niet zo erg te zijn, komt misschien van de chemo schrijf ik, niet te achterhalen krijg ik terug en zo is het. Hopen dat het slechts bij deze enkele keer blijft.
De wasmachine roept, nog snel even wat nachthemdjes ophangen dan zijn ze morgen droog want dan zie ik haar weer, zonder FaceTime, in het echie, daar kan niets bovenop!!!

Truste! X