Selecteer een pagina

Jaja. Je leest het goed, morgen hebben we nog een gesprek met gynaecoloog Dr Bol en een stomadeskundige want dat is nog wel een dingetje. En dan naar huis!! Oeps, ok, ik proef bij mezelf een dubbel sentiment, tuurlijk ben ik blij dat ze weer naar huis komt zodat ze lekker in vertrouwde omgeving kan herstellen. Aan de andere kant betekent dat ook automatisch een hoop geregel, spuitjes zetten tegen trombose, de thuishulp opvangen die donderdag komt, huis aan kant, extra dingen aanschaffen om het voor Mies veilig en comfortabel te maken. Dat soort dingen heb ik de afgelopen tijd natuurlijk niet hoeven te regelen, dat werd allemaal in het ziekenhuis gedaan. Nu zullen we het toch samen moeten gaan rooien. Gelukkig overheerst de blijdschap van de thuiskomst, hoe het hier dan verder verloopt zien we wel. Gelukkig is mijn kantoor op 3 minuten lopen en ben ik zo thuis. Bovendien komt donderdag de thuishulp al en leo en Rita komen ook dan.

Ik had voor morgen in eerste instantie Paul ingeschakeld om te rijden maar achteraf gezien heeft de Tesla een behoorlijk lage instap en is dat allesbehalve prettig met zo’n buik. De mini is dan beter. Papa ik ga mee, roept Timon overtuigend, ik bezwijk. Morgen meer!