Selecteer een pagina

Het is zaterdag 8 april, Mies is nu 3 dagen thuis en het herstel gaat met kleine stapjes maar elke dag sterkt ze iets aan. De afschuw voor de stoma verzwakt maar gelukkig komt Wies van Thebe iedere dag om deze te vervangen. Gisteren belde ze vanuit het Kruidvat, heb je nog iets nodig van hier? Huh, alleen op stap met een rollator dat wel maar dat noem ik nou nog eens vooruitgang. Even later hobbelt ze mijn kantoor binnen. Stralende ogen. Merci voor de Merci!

En ja er zijn ook momenten dat het allemaal niet zo lekker gaat, vooral in de avond als de dag teveel energie heeft gekost. Maar ook daar weten we mee te dealen en zijn ervan overtuigd dat dat ook alleen maar beter kan gaan.

Ik laat de regie over bezoek over aan Mies dus app haar gerust als je langs wil komen. Ik ga weer op pad om Timon te zien keepen, vriendschappelijke wedstrijd tegen Zwaluw uit Vught. Fijne Pasen iedereen en tot snel!