Selecteer een pagina

Jaaaaa, er is vandaag stroom en een bed beschikbaar dus kan eindelijk de stoma opgeheven worden! 12.00u melden in Eindhoven, rond 13.30u worden we eindelijk opgeroepen, ik check nog snel even de lichten, die branden nog dus is er stroom! Klokslag 14.00u richting OK, ik besluit toch even te wachten en ga een broodje eten op het altijd gezellige winkelcentrum Woensel XL. Broodje smaakt goed en na een uurtje stiefel ik terug richting zkh neem daar nog een koffie en rond 16.00u neem ik de lift naar de zesde. Ik ben ongeduldig en wil Mies graag even zien en horen. Bij de balie vraag ik naar de status; mevrouw ligt nog op de uitslaapkamer en zal zo wel hierheen gebracht worden. Geduld. Uurtje later vraag ik nog een keer, er wordt naar de uitslaapkamer gebeld, ze kan naar de afdeling, er moeten alleen nog wat mensen zijn die het transport doen. Half uur later, eindelijk. Mies ligt op kamer 60 tegenover een dame die er al 6 dagen ligt, haar maag wil niet op gang komen en dan laten ze je niet gaan.

Trek! Er komt een dame om op te nemen wat ze wil eten. Sinds gisteravond 12.00u niets meer op dus daar mag wel wat in! 2 witte sneetjes brood, yoghurt met honing, soepje, wat een feest. Ik vraag nog wat ketchup en mosterd en 2 extra boterhammen. Ook die gaan erin.

Wel fijn dat er aanspraak is maar als je dan even wil dutten kan een telefoontje van de overkant dat weer ontregelen, iets met een voordeel en een nadeel… Ik vind het raar dat er nog niemand is geweest om te vertellen wat ze precies hebben gedaan, waarom de pijn nog zo intens is etc. Meneertje ongeduld. Niet mijn dag. Ik vertrek naar Tilburg en val als een blok ik slaap. Mies belt me weer wakker, veel pijn en wachten tot de zwaardere medicatie aanslaat. Timon is de hele dag bij een teamgenootje van Sarto geweest, belt of hij daar mag eten, tuurlijk! Ik loop naar de jumbo voor een snelle hap, kom thuis met Chinese tomaten soep en een broodje, mik er wat tabasco in, jammie! Timon wordt 4 broodjes shoarma dikker thuis gebracht vanuit de Reeshof, die heeft zich prima vermaakt! Mooi! Morgenvroeg gaan we samen maar eens kijken of Mies al wat minder pijn heeft.