Selecteer een pagina

Vandaag een gesprek gehad met dr. tollenaars, de chirurg die zich vooral bezighoudt met het darmkanaal. Nog steeds geen fatsoenlijke stoelgang en pijn waren de aanleiding voor dit gesprek. Bij het gesprek was ook een jonge dame in opleiding die hij met veel Latijnse termen op de hoogte bracht van de aandoening en het verslag van de operatie. Ik snapte er niet veel van, Mies iets meer dus wilde ik er graag beeld bij. Even Googlen op darm en er komt beeld bij het verhaal, voor een leek als ik wel zo prettig. Enfin, er zijn 2 opties, een scan maken en dan eventueel naar binnen gaan of een paardenmiddel inzetten om de darmen eens goed en met power leeg te maken. We kiezen voor deze laatste en de dokter knikt eenstemmig. Uurtje later zijn we thuis met een pakket met 2 poeders die in water moeten worden opgelost en in 2 x moeten worden ingenomen, beide een liter en nu is het afwachten, de eerste liter zit er bijna in en het is nog rustig. Hopelijk komt alles wel goed op gang en kunnen we dit weekend de koffers pakken, fingers crossed!!