Selecteer een pagina

10 januari, nu is het voor het echie… Om half tien melden bij oncologie in het ETZ. Wat een lieve ontvangst en je voelt je gelijk in goede handen. Het eerste infuus aan de linkerkant deed pijn in de arm dus maar even gewisseld naar de rechterarm. Die zit beter en de eerste zakken worden aan de kapstok gehangen. Eerste een tijdje spoelen en dan de chemo 3 uur lang. De Pretnison die Mies als eerste kreeg begint z’n werk te doen en het resulteert in slaperigheid. Strijdbaar zijn we en aan de ene kant ook wel opgelucht dat het monster nu wordt aangevallen!

Net voor de lunch komen Leo en RIta nog even langs terwijl ik even naar huis snel om wat te eten. Rond half3 is ook de laatste zak leeg en kan er afgekoppeld worden en mogen we naar huis. Timon had verwacht dat ik nog thuis zou zijn tot een uur of 4 dus die had met Pepijn afgesproken. Maar ik zat nog op het ETZ dus hebben ze even in de schuur gewacht tot we thuis waren.