Selecteer een pagina

We zijn nu 2 dagen verder en de eerste dag viel alleszins mee, alleen wat duf en slaperig maar geen misselijkheid of diarree gelukkig. Deze tweede dag, 12 januari gaat het toch wat minder met vooral buikpijn en steken in de buikholte, waarschijnlijk worden de cellen nu acht aangevallen en treedt er verstijving op.

Ik voel me zelf ook niet super, beetje somber en weinig fut om iets te ondernemen. Verder dan wat boodschapjes kom ik deze ochtend niet. Het weer helpt ook niet mee want is somber en miezerig. Wat een geluk dat we die paar dagen in Biddinghuizen zo’n mooi weer hadden. Vanmiddag maar weer eens naar kantoor want ik moet toch echt wat werk gaan verzetten vandaag. Net een afspraak gemaakt voor de kapper morgen en morgenvroeg eerst de remblokken en -schijven van de Mini vervangen.