Selecteer een pagina

Zaterdag 14 januari, er staat weer van alles op de rol, om 8uur s’ochtends staat Natasja op de stoep om de aanhanger te lenen, ze wil voor Liselotte een bankstel afvoeren en een nieuwe kopen. Dan moet Timon om half 11 in Roosendaal voetballen, vriendschappelijk tegen BSC Roosendaal. Zij speelden eerste divisie maar zijn dit jaar gedegradeerd naar de tweede divisie. Ze bakten er werkelijk niets van en Sarto liep in de stromende regen al snel uit naar 3-0. Na de rust een vrije trap die net iets te hoog was voor de keeper, 6-1 werd het. Op de terugweg de sterkere medicijnen opgehaald voor Mies. Maagbeschermers erbij want dit zijn toch wel wat schadelijkere medicijnen dan wat de Kruitvat verkoopt.

Mies voelt zich eigenlijk best ok, de pijn is er nog wel maar niet meer zo aanwezig als donderdag en vrijdag. Er is zelfs de energie om even naar de bakker te gaan, bewegen moet ze blijven doen om de spieren op pijl te houden en ervoor te zorgen dat ze de komende chemo, 31 januari fit tegemoet kan treden.