Selecteer een pagina
Deze vrijdag valt het met zakdoeken uit de hemel, alles is wit, ik blijf het mooi vinden. Timon had gisteren al een mini-sneeuwpop gemaakt, als het zo blijft sneeuwen wordt deze vanzelf groter! Mies voelt zich goed vandaag, gisteren kwam ik om half 12 thuis van de vergadering en ze lag lekker beneden te slapen, ze was eigenlijk van plan om weer eens boven te slapen maar de luikjes vielen dicht, toch veel gedaan vandaag. Toen ik thuis kwam heb ik haar maar lekker laten slapen en ben stilletjes naar boven gegaan. Pa en ma zouden vandaag langskomen, ben benieuwd of ze de reis aandurven, zal zo wel even contacten. Vanavond de kou trotseren en onze mannen naar de overwinning schreeuwen, als het doorgaat tenminste maar op Twitter waren er al wat beelden van een sneeuwvrij veld, al was dat nog voor de heftige sneeuw die nu naar beneden dwarrelt.