Selecteer een pagina

Ik voel me goed vandaag zegt Mies, Dagmar vroeg om nog even een borreltje te pakken bij Berlijn. Tuurlijk, genieten van de momenten dat je je goed voelt. Wij naar Berlijn geglibberd, lekker geborreld, honger, eten bestellen maar het is deze vrijdag zo druk dat er geen tafels meer zijn voor 7. De mannen zijn op de Anna achtergebleven om te gamen, Roos haalde frietjes bij Gill en de kids hebben goed gegeten, fijn als ze wat ouder en zelfstandiger worden. Zo konden wij mooi met vieren hapje eten. Nog een drankje erna en weer op tijd naar huis, de kids waren ook nog op…
Enfin, mooie avond al met al. Het is inmiddels zaterdag en er is geen voetbal, wat moet je dan met je tijd, berichtje schrijven dan maar en wat mails wegwerken van vorige week. Timon wil bij een maatje logeren die in Gilze woont, moet ik toch nog de weg op….