Selecteer een pagina

Zaterdag zonder voetbal, mweh, saai hoor. Mies moet toch wel bijkomen van de borrel gisteren, maar het was het waard. Zondag de opa’s en oma’s op bezoek, weer een drukke dag maar wel weer erg leuk. De Reiniertjes bleven nog even Chinees eten (dank pa!) en rond een uurtje of 8 heb ik ze weer in Rijen afgezet. Dit alles zorgt er wel weer voor dat de maandag een dag is van bijkomen, bijslapen en uitrusten. Inmiddels heeft Mies een leverancier gevonden die mooie petjes maakt, natuurlijk veel te groot maar ze gaan er voor zorgen dat ze aangepast gaan worden.
Soms is het echt lastig om met de hele situatie om te gaan en valt een opmerking net de verkeerde kant op. Gisteren tijdens het eten werd Timon een beetje verdrietig mede door een weekend met 2 logeerpartijtjes waardoor minder slaap etc. Wat is er dan jongen? Na lang trekken zegt ie, ik ben bang hoe mama er straks uit gaan zien zonder haar. Ik val hem bij en zeg dat ik dat ook ben. Dat valt verkeerd bij Mies, want ze is er ook erg mee bezig en wil er straks ondanks alles nog steeds leuk uitzien voor ons met name. Straks met de op maat gemaakt pet ga je gewoon weer shinen! En zoals Rita aan de telefoon ook al zei, de schoonheid zit van binnen. Ik had het niet mooier kunnen verwoorden.