Selecteer een pagina

Een gewone woensdag vandaag, Mies heeft veel energie en dat is fijn, het huis is weer aan kant namelijk, altijd prettig. Er zullen tijden aanbreken dat er meer op mij aankomt dus nog even genieten maar. Het haar komt inmiddels met plukken naar beneden maar er zijn nog geen kale, lelijke plekken, mijn advies is om het zo lang het er nog aardig uitziet het te laten zitten. In ieder geval tot het weekend, Dagmar heeft ook al aangeboden om te komen scheren, wat een lieverds allemaal! Nog een klein weekje voor de tweede chemo en iedere dag gaat eigenlijk steeds een beetje beter, hopen dat de volgende chemo vergelijkbare uitwerking heeft, want al met al valt het reuze mee. Gisteren nog even Dr. Smink aan de lijn gehad, een hele lieve genaecoloog die we nog kennen uit de tijd van de IUI en de IVF. Omdat Mies deze dokter al zolang en vaak heeft gesproken hebben ze een speciale band, en zij was ook de ideale, voor zover je dat zo kunt noemen, persoon voor het slecht-nieuws-gesprek. Zichtbaar aangedaan was ze en dat was mooi.

Op naar de donderdag, weer een gewone donderdag zou je zeggen…