Selecteer een pagina

Vrijdag 27 januari, vanochtend bloed laten prikken en in de middag een gesprek met dr. Van Riel, deze was eigenlijk best tevreden over de bloedwaarden en met een positief gevoel liepen we het ziekenhuis uit. De operatie volgt waarschijnlijk wat later na de derde chemo, exacte data kon en mocht zij niet geven. Dat is afhankelijk van de bloedwaarden en gesteldheid na de derde chemo. En Eindhoven bepaalt in deze. Afgelopen woensdag vielen de plukken haar eruit en wilde ze eigenlijk Dagmar al bellen, maar ik vond het of best meevallen en heb het kunnen uitstellen tot het weekend, tot vandaag dus. Dagmar kwam om 5 uur om het mes erin te zetten en vanwege het lastige kapsel, veel haar, viel dat best tegen. 2 tondeuses stonden in paraatheid en een schaar mocht het echt niet lukken. De laatste plukken heb ik zelf aangepakt en het resultaat mag er wezen hoor, staat Mies best goed zo’n kort pittig kapsel!!!

Daar moet op gedronken worden!