Selecteer een pagina

‘Als dat zo nog 5-6 weken moet dan trek ik dat niet hoor’ zucht Mies met een traan in haar stem, wat we gehoopt hadden is halverwege het weekend nog niet bewaarheid helaas. En daar kwam dan vandaag ook nog wat misselijkheid bij, niet fijn! Hopen op morgen dan maar of liever vanavond!!

Het leven gaat door verder en Timon moest vandaag bij groen-wit spelen in Breda, een heel klein clubje met slechts 2 velden en een heel aftandse kantine. Het liep voor geen meter in het eerste kwartier en voordat we het doorhadden keken we tegen een 2-0 achterstand aan, een schot van dichtbij en een afstandsschot met zoveel effect dat de bal in de rechterhoek verdween. Er was wat oponthoud geweest en daardoor gingen we nog een paar minuten door, in de allerlaatste minuut maakten we de verdiende 2-1 en dit was een opmaat naar een grotere uitslag. Na rust kwamen ze er niet meer aan te pas en liepen we eenvoudig uit naar 2-6. Er werd niet meer gedoucht en we vertrokken snel naar Tilburg. Timon heeft nog even met Maan gespeeld en nu wachten we tot de kip gaar is. ‘Eet je mee zo?’ Vroeg ik, ‘mwah, heb geen trek maar ik moet op kracht blijven en de vitamientjes binnen blijven krijgen’.

Oja, over voetbal gesproken, Willem 2 rolt Helmond sport op, ik ben een beetje blij…

Later!