Selecteer een pagina

Mies voelt zich weer prima, we besluiten om te gaan lunchen in de stad, Timon is pas rond 2 uit dus dat kan. We stappen de deur uit van mijn kantoor en een paar stappen verder BAM! Rijdt er een busje tegen een brommer aan, de helm ketst op het asfalt en daar ligt een oud vrouwtje op de grond. Aangereden omdat er links van het busje een ander busje stond dat hem het zicht belemmerde, het arme vrouwtje klapte er tegenaan en lag bewegingloos op de grond. Hulpdiensten gebeld, iets onder het hoofd van het dametje gelegd ter ondersteuning en een dekentje om haar warm te houden. 5 minuten later kwam politie en iets later de ambulance. Ze was in veilige handen en kon zelf de brancard op klimmen, gelukkig maar.
Wij konden eindelijk gaan lunchen bij Anvers. Heerlijk 12-uurtje vis op en Mies een clubsandwich. Afrekenen en Timon opvangen. Timon moest voor de beker tegen baronie die eerste divisie speelt, de eerste 30 minuten hielden we goed stand en pas in de 32ste minuut scoorden ze. Timon keepte een van z’n beste wedstrijden en kreeg zelfs van de tegenstander complimenten. Weer in extra tijd in de tweede helft scoorden ze nog een paar keer en klaar. Alle goals in overtime…
Nog ff langs de Mac-drive een hamburger op en toen lekker slapen!
Wat een dag!