Selecteer een pagina

Niet zoveel te melden dit weekend, het is rustig en de pijn komt en gaat. We maken ons op voor een nieuwe week met chemo op dinsdag en eerst maandag bloed prikken. Timon gaat mee dinsdag want hij wil ook wel eens kijken hoe het er aan toe gaat. Vorige keer had hij Corona dus dat ging niet door. Ben benieuwd wat hij ervan vindt. Nu is hij aan het gamen met Joep die vannacht en komende nacht nog blijft logeren. Pa en ma kunnen zo lekker hun gang gaan, het is immers carnaval. We merken er niet zoveel van behalve als we de 3D printer in de gaten willen houden op kantoor, de Korvelseweg is ontzettend druk, het lijkt wel of er in de straat net een opstoet is geweest. Wel gezellig maar het trekt me voor geen meter, zeker niet nu. Timon wilde graag weer eens iets 3D printen en we kozen voor een knikkerbaan, dit wordt de derde dag dat hij gaat printen, S’nachts zet ik de printer liever uit, je weet niet wat er kan gebeuren en je bent er niet bij om in te grijpen, wel hebben we de camera op de printer gericht zodat we wel vanuit thuis kunnen meekijken.