Selecteer een pagina
Donderdag samen met Timon met de trein naar Amsterdam geweest. Dat had ik beloofd. Nemo uitgekozen en die keuze viel goed in de smaak. Rond het middaguur in Adam aangekomen, gelijk richting Nemo, maar eerst even lunchen. Plan was om dat op de weg naar Nemo te doen maar we konden niet echt iets leuks vinden. Bovenop Nemo is een schuin aflopend terras en bovenaan een restaurantje, daar maar naar toe dan. Goede keuze, pizza met kip en een salade voor papa, frietjes erbij feest compleet. Nog even op het terras gelopen en toen naar binnen. Wat een belevenis is dat! Je kijkt je ogen uit, via de wetenschap van het menselijk lichaam naar scheikunde en via fotosynthese naar zwaartekracht. Timon genoot zichtbaar. Nog even een workshop met proefjes bijgewoond en een demonstratie van een kettingreactie en om half 6 door de bewakers toch maar het pand uitgezet. Timon had eigenlijk nog wel een halve dag willen blijven.

Avondeten, tja, ik wil een biefstukje, ok prima, maar eerst borrel voor papa! Leuk klein cafeetje gevonden, een choufke, ranja en loempiaatjes op en door! Uiteindelijk tegenover Tuschinski een Argentijns zaakje gevonden, biefstukje op, maiskolfje, patatjes en psv op de achtergrond. Wat wil je nog meer. Het werd laat en pas rond half tien richting centraal. Iets na elven weer in T. Timon was zo moe dat wandelen slenteren werd en in de nieuwlandstraat was hij helemaal niet meer vooruit te branden. Bij de nachtwinkel een Twix gekocht en alsof je een duracel batterijtje vervangt kwam er ineens een bak energie vrij en huppelden we in stevig tempo naar huis. Mooie dag!