Selecteer een pagina

Voor de steun, de lieve kaartjes en kadootjes! Het doet Mies goed en zo krijg je een beetje het idee dat je er niet alleen voor staat. Vrijdag de CT-scan gehad die gaat bepalen wat het vervolgtraject wordt, meteen opereren of eerst nog een chemo, alles hangt af van de beelden die dinsdag integraal besproken gaan worden. Spannend dus. De teneur is nu wel zo van haal zo snel mogelijk die tumor weg voordat deze nog meer schade aanricht. Ook al zien we enorm op tegen de operatie en de naweeën hiervan. De onzekerheid vreet aan ons, dat merken we van elkaar. Wederom is er de strijd tussen goede en slechte momenten, waarbij de slechte wel sterker zijn en de bovenhand voeren. Het is niet anders.

Vanochtend heeft Timon met Sarto Dia verslaan. Na 0-1 achter in de rust hebben ze er in de tweede helft allemaal een schepje bovenop gedaan en dat loonde! Grappig: voetbal.nl heeft Timon de 4-1 laten scoren, foutje bij het invoeren…

Nu net geluncht en Mies klaagt over misselijkheid en pijn. Gisteren toch maar geen frietjes moeten eten eigenlijk. Enfin, pilleke erin en hopen dat het wegtrekt zodat we nog iets van de zaterdag kunnen maken.