Selecteer een pagina

Vanmiddag naar Eindhoven voor afspraken met Dr. Piek en een casemanager. Hopelijk kunnen zij wat duidelijkheid scheppen in deze onzekere tijden. Gaan we opereren, wanneer opereren, wat daarna of nog iets ervoor…? We gaan het meemaken vandaag. Gisteren heeft Mies nog een erg gezellige borrel gehad met Suzan en later sloot de familie Van de Winden ook nog even aan. De prijs die er vandaag voor moet worden betaald nemen we voor lief. Zo blij als een kind wandelt ze s’avonds weer terug naar huis, thuis nog een klein biertje en dan rust.

Intussen rijdt Uber Sylvia voor en ga ik samen met Michel een avondje headbangen in 013. Amenra en Igorrr zijn de headliners, het zijn mooie intense optredens met veel afwisseling van stijlen, het slingert via triphop naar metal en klassiek, fantastisch! Wordt maar flink zat hoor ik Mies zeggen en zo geschiedde. Vandaag op de blaren zitten al valt het eigenlijk best mee. De decibellen klinken nog wel wat na in m’n oren maar verder gaat het prima. Vanavond samen met neef Joep in de Business Club onze tricolores aanmoedigen, Timon wilde altijd al een keer aan ‘overkant’ zitten dus mooie gelegenheid. Paul pikt bij mij de seizoenkaarten op en gaat samen met Joris naar de wedstrijd tussen het gewone volk haha! Morgen speelt Timon uit in Zierikzee of all places, gelukkig worden we opgehaald en hoeven niet zelf te rijden, wordt wel een vroegertje!

Opmaken voor de reis naar Eindhoven, het regent pijpenstelen en naar verwachting gaat deze in de middag over in vieze natte sneeuw. Getver, ben der wel een bietje klaar mee eigenlijk en wil warmte en zon! Ik geef dit weekend wel een nieuwe update over ons bezoek vanmiddag.