Selecteer een pagina

Op de terugweg naar Tilburg trakteerde oom Paul nog op Mac Donalds, Timon blij! In Best en dat is een heel aparte vestiging, deze is namelijk helemaal in de sfeer van de jaren 50 ingericht, inclusief Caddilac aan het plafond en Marilyn Monroe met haar jurk. Goed idee Paul en bedankt!

Vandaag nog even wat gewerkt en mensen bijgepraat, rond een uurtje of 5 als een blok in slaap gevallen op de bank. 19.00 wakker, uhhh ok, eten en nog ff snel naar Eindhoven. Eerst Eindhoven bellen, het kan hoor maar liefst niet te laat. Schakelen, heb je honger Timon? Nee niet echt, mooi er stond nog wat groentesoep in de koelkast die Micha eruit had gehaald maar geen puf meer gehad om die op te eten. Snel warm gemaakt, broodje erbij, Paul appen of hij nog een keer wilde rijden, tuurlijk jongen ik stap nu in de auto. Belt Mies, je hoeft echt niet langs te komen meer hoor ik ben zo moe. We komen toch, we willen je nog even zien voor we gaan slapen en paul is al onderweg, ok dan tot zo…

Rond half 8 rijdt de Tesla voor en vertrekken we wederom richting Eindhoven, nu gelukkig zonder files. Mies zit in een stoel, elke dag een beetje belasting en een andere houding dan liggen, maar op het moment dat wij er zijn zit ze al een uur en is het tijd om weer te liggen. Timon en ik verhuizen naar de ruimte ernaast, de gordijntjes gaan dicht en met enig gekreun wordt ze in bed gelegd. Dan kunnen we er eindelijk bij, kletsen wat, knuffelen wat en dan merk ik dat de oogjes moeite hebben om open te blijven en onder enig protest van Timon gaan we weer. We kunnen toch niets voor haar betekenen. Papa, nou hebben we een uur in de auto gezeten voor 10 minuutjes mama, tja het is niet anders, mama moet slapen en aansterken. We hopen samen dat de nacht goed verloopt en dat we morgen mama mogen bezoeken op de verpleegafdeling. We gaan weer richting Tilburg, Paul neemt nog een klein biertje en ik bel pa en ma nog even om een update te geven. Morgen zal ik weer een update schrijven. Welterusten!