Selecteer een pagina

Iedereen bedankt voor de lieve appjes die Mies en ik krijgen, ik zal altijd een reactie geven maar voor Mies is dat nu een beetje lastig en vermoeiend. Maar weet dat ze ze allemaal leest en er veel kracht uit put!
Vanochtend even met oma Rita en opa Leo op bezoek geweest, de strenge regels lieten slechts 2 personen tegelijk toe dus in etappes maar dan. Fijn om te zien dat er weer wat meer leven in zit en de ogen stonden een stuk helderder dan de dagen ervoor. De nacht is goed gegaan alleen heeft ze zo goed geslapen dat het morfine pompje niet is aangeraakt. Dat betekent dus wel extra pijn op het moment dat ze wakker werd. Verder is de dag goed gegaan, Timon en ik wilden eigenlijk nog even op en neer maar we hebben haar net gesproken en ze had wat hoofdpijn, kom morgen maar en dat doen we dan maar! Avondje rust kan ook geen kwaad, het is toch telkens een flinke onderneming voor die 5 minuten contact.

Tot de volgende!